Nona Picia ha scritto: Ogni tanto me gira i bacoli e me invento qualcossa zercando i avanzi....
Sugo panzeta olive e caperi vanzai in frigo...
per i spagheti
polpete spinaze e patate, tuto avanzi anche qua
No pensarè che gavemo magnà tuto ogi....Noooo!!!! Noi no magnemo cussì tanto in una volta! Xe stadi due pasti con contorno de insalata e matavilz
Mi inveze de avanzi ciogo vanzumi.
![clapping_213 :clapping_213:](./images/smilies/clapping_213.gif)
El primo xe quel che a casa mia, ma veramente in caso de estremo bisogno, iera el sugo finto. Mia mama cioleva salame. Anca adeso ciogo bele olive e fazo un sugheto col pomidoro. Gutt!
Polpete xe stade sempre un segreto: i vanzumi de tuta la setimana. Nela caserma inglese dove che lavoravo mi iera el venerdi. Qua iera e xe i caneloni. Solo per gente sana e resistente. Ogi se disi: poliresistente. Adeso te sa parchè mi parlo sempre de mitridatismo.
Con tuta quela roba, anca per do magnari (due pasti)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, vol dir che se magnoni.
PS: Nona mia, i tempi xe pasai anca par mi. Zinquanza o sesanta ani fa iera par mi la metà de un pasto.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)