Solo un bicerin??? o un goto abondante?Ciancele ha scritto:Carisimi tuti,. E un bicerin de Riesling.
ciao
sum culex
P.S.: Goto xè una parola che no xè ancora nel NOSTRO vocabolario!
Solo un bicerin??? o un goto abondante?Ciancele ha scritto:Carisimi tuti,. E un bicerin de Riesling.
Cici mio, de mi te devi sempre zontar qualcosa. La botilia xe svoda. Digo bicerin parchè se no i disi che Ciancele xe sempre in bala. Inveze xe vero.sum culex ha scritto:Solo un bicerin??? o un goto abondante?Ciancele ha scritto:Carisimi tuti,. E un bicerin de Riesling.
ciao
sum culex
P.S.: Goto xè una parola che no xè ancora nel NOSTRO vocabolario!
Mi la savevo cussì:-babatriestina ha scritto:iera però una canzonetta popolar a sfondo politico:
Rosso xe el *** dela simia
Rosso xe el goto de vin
Rosso xe quel **** ****
de nome Giuseppe Stalìn
Ogi sarà quel che sarà. Speremo che sia qualcosa. Secondo el programa dovaria eser cavoleti de Bruseles (Rosenkohl = cavoletti di Bruxelles) con un crodighin picio picio. A testa. Speremo.babatriestina ha scritto: Ogi sarà Kaiserschmarrn de divider con un'amica
A zena fredo: lardo, parsuto coto e una sardela in savor.Nona Picia ha scritto: Ieri a pranzo iera fetine de vedel de magnar con urgenza ....
Parchè magnar con urgenza, parchè gavè dovù ingosarve? Par via dela partida?
Per fortuna solo le fetine, l'arosto e un per de gelati se gaveva molà.... a zena patate al forno con panzeta...booooneeee!
babatriestina ha scritto:Buchtel riusciti male...
ho provato a farli lievitare con la macchina del pane, ma forse la pasta era troppo molliccia, li ho messi in forno, e maledetto " a calore moderato" a 175 eravamo a 40 minuti e avevano un po' di colore sopra ma mi sembravano mollicci sotto. Visto che avevo anche un pesce al forno, li ho spostati più in alto, ho alzato al temperatura a 200...
in 10 minuti la carta forno si è bruciacchiata, la superficie idem e sotto erano cotti ma ancora mollicci..
volevo far krapfen ma avevo ospiti che non possono mangiar fritti..
Ciancele ha scritto:‘sti estremisti dela dieta (anzi: ‘ste estremiste) i ga scancelà anca l’otavo. Gnanca un mismas, solo aqua fontis. Xe come el suplizio de Tantalo, che te verzi el frigo o un altro armereto e te vedi tante robe bele. E te devi serar de novo. Mi no go copà nisun e le uniche estremità che go magnado iera quele de galina. Con salseta de vin de pomi e pirè. Anca mi dago un consilio. A Sum Culex. Sum Culex, va pintosto nela legione straniera. Se te vol, se spetemo in stazion e 'ndemo insieme. La casa dela legion straniera no xe lontan, se pol ‘ndar a pie, pasando davanti al ristorante andove che i fa una buiabes (bouillabaisse) che no te conto. Do pasi più avanti xe anca un spaceto par “Guai un mal de note”.